Σοβαρή καταγγελία και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό φτάνει στην «Εφ.Συν.» από την περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα για το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου.
Αναγνώστες καταγγέλλουν πως «συνέλαβαν» βυτιοφόρο με τα διακριτικά της εταιρίας να αντλεί νερό από βάνα ποτίσματος σε λιόφυτο, χωρίς ρολόι. Σε εξηγήσεις που ζητήθηκαν από τον οδηγό του βυτιοφόρου εκείνος απάντησε πως το νερό χρησιμοποιείται για να μην σηκώνεται σκόνη από τα έργα στο αεροδρόμιο, ωστόσο παρέπεμψε για περισσότερες διευκρινίσεις στους υπευθύνους της εταιρίας.

Η «Εφ.Συν.» απευθύνθηκε στον καθ’ υλην αρμόδιο, τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος Μανώλη Φραγκάκη, ο οποίος μας απάντησε πως έχουν έρθει και σε δική του γνώση οι καταγγελίες. «Ο δήμος έχει παράσχει στην εταιρία νερό από συγκεκριμένο κολεκτέρ, με ρολόι όπου καταγράφεται η κατανάλωση και η εταιρία πληρώνει για το νερό που χρησιμοποιεί» αναφέρει ο ίδιος. Ωστόσο, η υδροληψία που φαίνεται στις φωτογραφίες δεν γίνεται από το συγκεκριμένο σημείο και γίνεται εκτός της συμφωνίας μεταξύ της εταιρίας και του Δήμου.

Ο δήμαρχος πάντως έκανε λόγο για περιστατικό που πιθανώς είναι μεμονωμένο και ανέφερε πως και ο ίδιος έχει ζητήσει εξηγήσεις από την εταιρία.

Αναδημοσίευση από την Εφημερίδα των Συντακτών (22 Δεκ. 2020)

Γιατί παίρνει το νερό η ΤΕΡΝΑ;
30+1 λόγοι κατά του αεροδρομίου στο Καστέλλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: